Κριός : Τίποτα δεν σταματάει την πύρινη σας δυναμική, σε όλα αυτά που σκέφτεστε να κάνετε. Σίγουρα ελέγξτε περισσότερο, και αυτά που σας ζητάει ο άνθρωπος σας.

Ταύρος : Οι συνθήκες που έχουν ήδη διαμορφωθεί μέσα στην ζωή του συντρόφου σας, πια σας έχουν στρώσει το χαλί, για να περάσετε σε πιο σοβαρές συζητήσεις.

Δίδυμοι : Στα ερωτικά του δίχτυα προσπαθεί ένας νέος άνθρωπος ίσως και φίλος, να σας μπλέξει. Σίγουρα το έχετε καταλάβει, και προβάλετε τις πρώτες διπλωματικές σας αντιστάσεις.

Καρκίνος : Μέσα στην καρδιά σας, δεν χωρούν πολλοί. Αυτό είναι και κάτι που σας έχει δώσει μια περίοδο μοναξιάς, που όμως σας κάνει καλό για να τα  βρείτε με τον εαυτό σας.

Λέων : Τρέχετε πίσω από προβλήματα του ανθρώπου σας, και έχετε αφήσει σε δεύτερο χρόνο τα δικά σας. Σίγουρα μια πράξη αγάπης, που θα σας την αναγνωρίσει.

Παρθένος : Μην δένεστε τόσο πολύ, με άτομα που θέλουν την παρουσία σας στην ζωή τους, αλλά δεν μπορούν να σας υποσχεθούν κάτι περισσότερο από το προσωρινό.

Ζυγός : Πολλές οι επαγγελματικές ευκαιρίες που έρχονται στον δρόμο σας, και σας λύνουν πολλά οικονομικά σας προβλήματα. Προσπαθήστε να τις αυγατίσετε.

Σκορπιός : Δύο άτομα, από τον φιλικό σας χώρο θα συγκρουστούν για την καρδιά σας. Αυτό είναι και κάτι που μάλλον δεν σας ευχαριστεί, και πρέπει να βάλετε ένα όριο.

Τοξότης : Δώστε μια ακόμη ανθρώπινη ευκαιρία, στον άνθρωπο σας, να σας αποδείξει ότι μπορείτε να ξαναφτιάξετε την προσωπική σας ζωή, ξεχνώντας όλα τα παλιά.

Αιγόκερως : Έχετε φέρει στο παρόν σας και πάλι, κάποιον από το δύσκολο σας παρελθόν. Αυτήν την φορά, προσοχή και στους δύο σας, μην ξαναπέσετε στα ίδια λάθη.

Υδροχόος : Δεν έχετε το ίδιο κέφι και ενθουσιασμό που είχατε κάποτε, για αυτήν την σχέση, για τον άνθρωπο σας. Χρειάζεστε σίγουρα μια αλλαγή, μια ανανέωση και οι δύο σας.

Ιχθείς : Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις που συνεχώς έρχονται από τον σύντροφο σας, σας έχουν κάνει να σκέφτεστε λίγο πιο καχύποπτα πια, για τις προθέσεις του.