Σελήνη τρίγωνο Ουρανός (02:48)

Διακατέχεστε απο αυθορμητισμό, που όμως, δεν σας οδηγεί σε βιαστικές ή λανθασμένες ενέργειες. Είναι μια όψη θετική, που ανεξάρτητα απο το τομέα που σας απασχολεί, μπορεί και ευνοεί τις αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε. 

Σελήνη σε κενή πορεία απο τις 4:00 έως τις 21:00

Η Σελήνη μπορεί να μην πραγματοποιεί άλλες όψεις κατ’ αυτό το διάστημα, όμως διατηρεί την ευνοϊκή αύρα του τριγώνου της Σελήνης με τον Ουρανό. Έτσι λοιπόν, μπορείτε να αναλάβετε πρωτοβουλίες για τα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν και να υλοποιήσετε βραχυπρόθεσμα σχέδια. 

Σελήνη σύνοδος Κρόνος (22:02)

Κατά το δίωρο (21:00-23:00) που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδέχεται να σας δημιουργηθεί ένα αίσθημα μοναξιάς. Συνήθως, οι όψεις Σελήνης Κρόνου δεν ευνοούν οικογενειακές συναντήσεις, ή την επίλυση οικογενειακών ζητημάτων. Ανεξάρτητα απο το φύλο σας, είναι πιθανή η δυσκολία στην επικοινωνία με γυναίκες.

   Οι ευνοημένοι της ημέρας: Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες κοντά στην 29η μοίρα αυτών των ζωδίων.

   Για τους υπόλοιπους του ζωδιακού, η εύνοια του τριγώνου Σελήνης- Ουρανού εξαρτάται απο τους τομείς που επηρεάζει στο προσωπικό σας ωροσκόπιο.