Το φλερτ και η καλή διάθεση υπάρχει σε όλα τα ζώδια που δηλώνουν έτοιμα, για να κάνουν αλλαγές μέσα σε συνεργασίες, φιλίες αλλά και ερωτικούς δεσμούς.

Με την Αφροδίτη από τους Εφήβους, να φέρνει λύσεις, σίγουρα οι σταθερές αλλάζουν σε κάθε επίπεδο και τα προβλήματα απλοποιούνται.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα έχουν μια ευχάριστη επίσκεψη, από αγαπημένο τους άτομο. Οι Κριοί, έχουν γίνει αυτήν την εποχή, οι ταξιδευτές του κόσμου. Οι Ζυγοί, έχουν ακόμη την υπομονή να αναμένουν την επιστροφή, ενός παλιού τους έρωτα. Οι Καρκίνοι ζητούν να πάρουν απαντήσεις για τα λάθη του συντρόφου σας. Οι Αιγόκεροι, έχουν ήδη αισθανθεί ένα διακριτικό φλερτ από τον χώρο της εργασίας τους.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα σε όλα αυτά τα μεγάλα επαγγελματικά τους σχέδια. Οι Δίδυμοι, ξέρουν ότι πρέπει αυτό το διάστημα, θα διατηρήσουν ένα κρυφό προφίλ. Οι Τοξότες, μπορεί και ξαφνικά να λάβουν μια πρόταση δέσμευσης, από το ταίρι τους. Οι Παρθένοι που ζουν μια καινούργια αγάπη, ας έχουν και τα μάτια τους ανοιχτά. Οι Ιχθείς, θα λάβουν χρήμα, από μια παλιά – ξεχασμένη τους οικονομική υπόθεση.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί έχουν μπλέξει με παράλληλες καταστάσεις, και αυτό που έχει προκαλέσει θέματα στην καθημερινότητα τους. Οι Υδροχόοι, θέλουν χρόνο σκέψης, για να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις. Οι Λέοντες θέλουν να κάνουν κάποια νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, που σίγουρα θα τους πάνε καλά. Οι Ταύροι, θα κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι, αναζητώντας να βρουν και πάλι την προσωπική τους ηρεμία. Οι Σκορπιοί, θα έχουν περισσότερη επικοινωνία με τον άνθρωπο που αγαπούν.