ΚΡΙΟΣ: Δουλεύετε αδιάκοπα για την επαγγελματική σας καταξίωση και καταφέρνετε σημαντικές νίκες, όμως ενδέχεται η συμπεριφορά σας να γίνει πιο αλαζονική, εξαιτίας της στενότητας της σκέψης σας. Γνωρίζετε ότι είστε καλοί στο αντικείμενό σας, ωστόσο είναι σημαντικό να αφήνετε περιθώριο έκφρασης και σε όσους έχουν διαφορετικές απόψεις από τις δικές σας. Αποφύγετε, αυτήν την εβδομάδα, να επιβάλετε τη γνώμη σας με απόλυτο τρόπο, διότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει η αιτία να αποδομηθεί η εικόνα που χτίζατε με κόπο τόσον καιρό, μέσω της δημιουργίας παρασκηνίου που θα υπονομεύει τη θέση και τις οικονομικές σας απολαβές.

ΤΑΥΡΟΣ: Νιώθετε πως η καριέρα σας βρίσκεται σε τέλμα και η αλήθεια είναι πως αυτή η αίσθηση θα συνεχιστεί για λίγο καιρό ακόμα. Αυτή την εβδομάδα, ωστόσο, τα προβλήματά σας επικεντρώνονται στις συνεργασίες σας και στον ευρύτερο τομέα των οικονομικών σας. Είναι πιθανό να εξαναγκαστείτε να κάνετε μία συλλογική δουλειά, ακόμα και με εξωτερικούς συνεργάτες, η οποία όμως συναντά δυσκολίες και δεν αποκλείεται -λόγω της ανεπαρκούς συνεννόησης- τα αποτελέσματα αυτής της εργασίας να είναι απογοητευτικά. Κατά συνέπεια, θα υπάρξει άμεση επίδραση στα οικονομικά σας. Αποφύγετε τους “βεντετισμούς”, διότι η επίδραση αυτή μπορεί να έχει μόνιμη διάρκεια. Υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στα επαγγελματικά σας υπάρχει εμφανής στασιμότητα, η οποία θα συνεχιστεί για λίγο ακόμα. Μη βιαστείτε να την αξιολογήσετε ως κάτι απαραίτητα αρνητικό, καθώς αυτή η στασιμότητα μπορεί να λειτουργήσει ως ασπίδα για εσάς στις δύσκολες ημέρες που ακολουθούν. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στα οικονομικά σας, διότι η εβδομάδα που διανύουμε μπορεί να επιφέρει σημαντικές απώλειες στο συγκεκριμένο τομέα, ενώ δεν αποκλείεται 5,6 και 7 του μήνα να χάσετε αξιόλογο ποσό, ικανό να φέρει σφοδρές συγκρούσεις. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναλλαγές σας και να ελέγχετε ενδελεχώς τις κινήσεις σας κατά τις οικονομικές σας δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρυφές κινήσεις από συνεργάτες σε βάρος σας, οι οποίες θα είναι ικανές να προκαλέσουν σημαντική τριβή μέσα στην εβδομάδα και μπορούν να φέρουν αξιοσημείωτες ανακατατάξεις. Μείνετε αμέτοχη αν δε θέλετε να σας επηρεάσει οποιαδήποτε αλλαγή και αν νιώσετε αδικημένοι ή έστω έχετε κάποια ένσταση, φροντίστε να την εκφράσετε στο σωστό χρόνο, οπότε και οι πλανητικές θέσεις θα είναι ευνοϊκότερες. Το ευτύχημα είναι ότι τα οικονομικά σας παραμένουν ανεπηρέαστα από αυτήν την κατάσταση, ενώ είναι πολύ πιθανό -μέσω κάποιας συλλογικής δουλειάς- να έχετε κάποιο κέρδος. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται αυτήν την εβδομάδα, χωρίς όμως να αναλωθείτε σε συζητήσεις για τρίτους πίσω από την πλάτη τους.

ΛΕΩΝ: Επαγγελματικά βρίσκεστε σε αρκετά καλή φάση, ενώ είναι αρκετά πιθανό γύρω στις 5 και 6 του μήνα να υπάρξει κάποια ευχάριστη αναγνώριση των κόπων σας. Αυτό, βέβαια, δε μεταφράζεται και σε οικονομική ευμάρεια, καθώς θα παρουσιαστούν καθυστερήσεις στο συγκεκριμένο τομέα, που θα οφείλονται ως επί το πλείστον σε εξωγενείς παράγοντες και όχι σε εσάς. Αν περιμένετε έσοδα οποιουδήποτε είδους (πληρωμές, εισπράξεις κοκ) γύρω στις 7 του μήνα αλλά έχουν καθυστερήσεις, μην εκβιάσετε καταστάσεις γιατί δε θα είναι προς το συμφέρον σας. Κάντε υπομονή το ερχόμενο διάστημα, καθώς αυτό το κλίμα θα κυριαρχεί για λίγο καιρό ακόμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι οικονομικές απογοητεύσεις διαδέχονται η μία την άλλη και σχετίζονται κυρίως με τις αλλεπάλληλες αλλαγές που συμβαίνουν στον ευρύτερο εργασιακό σας χώρο. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε καθώς οι αλλαγές θα έρθουν αναγκαστικά. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να μην απαιτήσετε περισσότερα τώρα, προκειμένου να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διατηρήσετε τώρα την ψυχραιμία, την αυτοκυριαρχία και την αυτοσυγκράτησή σας, ώστε να δημιουργήσετε ένα “μαξιλάρι” που θα αμβλύνει τα “χτυπήματα” για εσάς, μέχρι οι πλανητικές θέσεις να γίνουν ευνοϊκότερες για το ζώδιό σας.

ΖΥΓΟΣ: Εβδομάδα κρίσης αυτή για την καριέρα σας, καθώς θα δείτε αρκετές αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο που θα φέρουν καθυστερήσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με το οικονομικό σε όλες του τις εκφάνσεις (αμοιβές, εισπράξεις κοκ). Ενδεχομένως, λόγω αυτών των καθυστερήσεων, να προκληθούν παροδικές προστριβές, χωρίς αυτό βέβαια να σας επηρεάζει άμεσα. Μπορεί τα οικονομικά σας να παραμένουν στάσιμα, αλλά υπάρχει περίπτωση να σας έρθει αναπάντεχα κάποιο ποσό από την αποπληρωμή παλιού χρέους προς εσάς. Δε θα είναι εξαιρετικά μεγάλο ποσό, αλλά θα είναι μια ανάσα μέσα στην οικονομική άπνοια των ημερών.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σοκαριστικές αλλαγές στον εργασιακό τομέα σάς περιμένουν αυτήν την εβδομάδα, κυρίως όσον αφορά στους συνεργάτες σας (μπορεί να αφορά ακόμα και σε μετακινήσεις συνεργατών). Είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε στο επίκεντρο των εξελίξεων, να επηρεαστείτε, δηλαδή, άμεσα από τις επικείμενες ανακατατάξεις, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι που να ενδείκνυται να κάνετε αυτή την περίοδο. Οποιαδήποτε αντίσταση ή αντίδραση στα τεκταινόμενα θα βρει σε… “τοίχο” και αν οδηγηθείτε σε ακρότητες, υπάρχει περίπτωση να χάσετε όλα όσα έχετε κατακτήσει. Τα οικονομικά παραμένουν στάσιμα, αν δεν παρουσιαστούν και σχετικές καθυστερήσεις. Υπομονή για λίγο καιρό ακόμα, οπότε η κατάσταση βελτιώνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τόσο οικονομικά όσο και επαγγελματικά βιώνετε έντονη κρίση, καθώς σας παρουσιάζονται συνεχείς δοκιμασίες και στους δύο αυτούς τομείς. Αν καταφέρετε να περάσετε σχετικά αλώβητοι αυτό το διάστημα (αποφεύγοντας τις συγκρούσεις), τα πράγματα αναμένεται να βελτιωθούν στο προσεχές διάστημα. Καθώς αναμένεται να συμβούν σημαντικές ανατροπές στον εργασιακό σας χώρο, είτε αυτό αφορά στη στέγη, είτε στους συνεργάτες σας, καλό θα ήταν να μη γίνετε πολύ διεκδικητικοί. Αυτές οι αλλαγές ενδέχεται να σας επηρεάσουν άμεσα αν γίνετε επιθετικοί στις διεκδικήσεις σας, τόσο στον τομέα των οικονομικών, όσο και σε εκείνον της καριέρας. Αυτοσυγκράτηση και υπομονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Ο όγκος των εργασιών που έχετε αναλάβει σάς κάνει να υπολειτουργείτε σημαντικά, ακόμα και να μη σκέφτεστε καθαρά, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια δυσαρέσκεια για το πρόσωπό σας στους εργοδότες ή στους συνεργάτες σας. Αυτή η κατάσταση πολύ πιθανό να έχει αντίκτυπο και στα οικονομικά σας, καθώς είναι εύλογο -λόγω της πίεσης που υφίστανται οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας-, να είστε αναποτελεσματικοί. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να προγραμματίσετε τόσο το σύνολο των εργασιών, όσο και τις οικονομικές σας υποχρεώσεις για να έχετε τις ελάχιστες δυνατές απώλειες. Υπομονή και ανασυγκρότηση, μέχρι τα πράγματα να βελτιωθούν

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένα ανέλπιστο οικονομικό δώρο έρχεται γύρω στις 5 του μήνα, το οποίο θα σας δώσει μια σημαντική ανάσα. Βέβαια, καθώς το δώρο αυτό δε θα είναι τεράστιο, χρειάζεται συνετή διαχείριση, ώστε να μην οδηγηθείτε σε περιττή απογοήτευση. Στον εργασιακό σας χώρο πραγματοποιούνται ποικίλες ζυμώσεις, οι οποίες είναι πιθανό να προκαλέσουν σοβαρές συγκρούσεις, από τις οποίες ωστόσο δε φαίνεται να επηρεάζεστε άμεσα. Επαγγελματικά υπάρχει έντονη στασιμότητα, που όμως μπορεί να αξιοποιηθεί ώστε να διεκπεραιωθούν παλιές εκκρεμότητες. Είναι αρκετά πιθανό να χρειαστεί να συνεργαστείτε με άλλους προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η συγκεκριμένη διεκπεραίωση.

ΙΧΘΥΕΣ: Η εβδομάδα αυτή δεν ευνοεί τα οικονομικά σας. Υπάρχει μια ασάφεια στον τομέα αυτό, η οποία μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό ή ακόμα και καχυποψία. Παρ’ όλα αυτά, γύρω στις 5 του μήνα έρχεται ένα μικρό μπόνους, το οποίο θα αλλάξει άμεσα προς το καλύτερο και την καθημερινότητά σας και τη διάθεσή σας. Η επιβράβευση αυτή θα έρθει ως έμπρακτη απόδειξη της καλής συνεργασίας μεταξύ σας και των συνεργατών/εργοδοτών σας. Τα επαγγελματικά σας παρουσιάζουν μία στασιμότητα αυτήν την εβδομάδα, την οποία αξιοποιείτε για να βελτιώσετε την απόδοσή σας στον εργασιακό σας χώρο.