Οι online αγορές γίνονται συνεχώς και πιο δημοφιλείς στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, επίσημη έρευνα διακρίνει ξεκάθαρα την τάση αξιοποίησης των smartphones στο ηλεκτρονικό εμπόριο, αφού το 32% του κοινού που αγοράζει online αναφέρει ότι χρησιμοποιεί applications για τη διευκόλυνση των αγορών του και το 47% κάνει download applications που αφορούν προωθητικές ενέργειες προϊόντων.

Μάλιστα, στην Ελλάδα η τάση αυτή γίνεται όλο και πιο έντονη στον κλάδο της εστίασης όπου οι καταναλωτές προτιμούν να παραγγέλνουν τον καφέ ή το γεύμα τους απευθείας από το κινητό τους χωρίς να μεσολαβεί τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα.

Όλα δείχνουν λοιπόν, μια συνεχώς αυξανόμενη μετατόπιση του αγοραστικού κοινού προς τη χρήση εφαρμογών για απλές καθημερινές αγορές.

H ανάγκη των επιχειρήσεων στον κλάδο της εστίασης να αναβαθμίσουν τη διαδικτυακή τους ταυτότητα είναι πλέον, επιτακτική. Μια καφετέρια ή ένα εστιατόριο είναι απαραίτητο να έχουν mobile application ώστε να έχουν πρόσβαση σε οφέλη όπως:

  • Να δέχονται online παραγγελίες από κινητά και tablet
  • Να έχουν άμεση πρόσβαση στο πελατολόγιο τους
  • Να επικοινωνούν με τους πελάτες τους με προσωποποιημένα μηνύματα
  • Να γνωστοποιούν τις προσφορές τους μέσω push notification

Η FOCUS-ON GROUP – πάντα δίπλα στις ανάγκες του επιχειρηματία – εξειδικεύεται στην κατασκευή Mobile Application για iOS και Android λειτουργικά συστήματα. Έχει αναπτύξει το προνομιακό πακέτο Appiko που σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το δικό σας application. Πρόκειται για ένα σύγχρονο mobile application που έχει σχεδιαστεί για να σας χαρίσει τον πιο σύγχρονο τρόπο λήψης των online παραγγελιών σας. Η υπηρεσία είναι κατάλληλη για όλων των ειδών τις επιχειρήσεις εστίασης όπως πιτσαρίες, ψητοπωλεία, καφετέριες, γυράδικα, fast food, burger house, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, κρεπερί.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ https://www.appiko.gr/